Skoene jeg elsker å hate

Du vet at den kalde årstiden er over oss når din favoritt (og hver mann verste mareritt) støvlene er tilbake i bildet. Den beryktede UGG støvlene har vært en integrert del av min høst / vinter garderobe for over et tiår nå (må skylde på Kate & Sienna) og til tross for disgusted utseende gitt av mine kjærester i løpet av årene hver gang jeg setter dem på, jeg fortsatt sverger til dem og love’em i stykker. De er den type sko som jeg vil leve i hver dag i mitt liv hovedsakelig på grunn av deres nivå av comfiness. Årsak ja, de er de mykeste / varmeste / koseligste par sko jeg noensinne har satt on.So Jeg må si beklager folkens, men dette er en sko vane at jeg ikke gir opp når som helst snart. I alle fall ikke før jeg finner et annet par vintersko som føles som tøfler, men det er akseptabelt og lett å bære hele dagen og natten lang.

Den dagen jeg hadde på seg denne kjolen og skutt disse bildene, kjørte jeg inn i en fremmed som stoppet meg på gata. Han var i midten av 40-årene, meget elegant og svært hyggelig. Han først spilte på meg og ga meg et stort smil. Jeg returnerte smilet og gikk av.

Sekunder etter, lyttet jeg til ham og sa til meg; «Tilgi meg savner, jeg mener ikke å være frekk eller noe sånt, men jeg vil gjerne spørre deg et noe». Jeg snudde meg for å se på ham, og selvfølgelig mitt svar var positive.

Ikke banke det til du har prøvd det damer;)