Gjeldende stil uniform

Passer. Nei, jeg er ikke henvise til den skandaløse TV-drama (som ikke kjenner og elsker Harvey Specter), men til den beryktede matchende sett med klær Coco Chanel introdusert til verden over hundre år siden.

Jeg personlig elsker dresser og kan lett tilbringe resten av livet mitt i dem. De gir meg frihet og makt, og gjør meg føler at jeg kan erobre verden. Ja, det er rett. Superwoman Natalia kommer på ya.
Du trenger ikke å gå for den klassiske en (selv om det i min mening er det ingenting mer sexy enn en svart smoking), som i dag er det så mange forskjellige former og stiler der ute som kan hjelpe deg med å imponere; tror fløyel, metallisk og listen fortsetter.

Den jeg har på meg her er av gresk designer Dimitris Petrou og jeg elsker absolutt sin metallic finish og skreddersydd kutt.

Ha ditt med en trykt tee og joggesko for å gi utseendet en skarpere vri eller gå klassisk med en skarp hvit skjorte og sorte pumps. I alle fall, du skal rocke dis.
Etter Milan, er det tid for antrekket mitt roundup fra Paris. Paris er mye mer glamorøst enn noen annen motehovedstaden, så det føles ganske naturlig å kle seg litt mer enn normen. Nyt mine elsker – og ikke glem å fortelle meg som ser er din favoritt!
Hei mine lovelies. Håper alt er bra med deg. Jeg har endelig klart å komme seg fra min post-fashion-måned-blues og jeg langsomt å komme tilbake i min daglige rutine. Det er mange ting som hadde blitt satt på vent når jeg var borte, så kan du bære med meg mens jeg satt alt tilbake i orden.

Før jeg er tilbake med ferske blogg innhold, ønsker jeg å dele noen bilder fra den siste måneden av reiser, og starter med dette utseende (som du har sikkert allerede sett og elsket på Instagram) fra mine NYFW arkiver.